تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------
اثر تغذیه منبع اسیدهای چرب ۳ـ n بر عملکرد رشد، ترکیب خون و لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی
بررسی امکان رشد جبرانی با تغییر غلظت جیره در جوجههای نر آمیخته گوشتی آرین
پتانسیل تولید غذا در ایران و ملاحظات زیست محیطی آن
بررسی علل استفاده از شیر خشک به عنوان جانشین و یا همراه با شیر مادر
بررسی امکان تغذیه مصنوعی با استفاده از مدل مفهومی و ریاضی در آبخوان دشت ماهیدشت
تاثیر جیره های کم پروتئین مکمل شده بااسیدهای آمینه تجاری لیزین و متیونین بر روی جوجه های گوشتی
کاربرد آنزیم بتاگلوکاناز در تغذیه جوجههای گوشتی
بررسی تعیین سطح مصرف خوراک بر عملکرد مرغان تخمگذار تجاری ( محدودیت غذایی)
تأثیر مکمل آنزیمی و جوانهزنی برعملکرد و پاسخ ایمنی خونی جوجههای تغذیهشده با جیره حاوی سورگوم
بررسی امکان بهبود ارزش تغذیهای سبوس برنج٬ جهت استفاده در جیره غذایی جوجههای گوشتی
بررسی خصوصیات زیستی و تغذیهای ماهی سیم ( Abramis brama orientalis ) در تالاب سرخانکل انزلی
بررسی سطح آنتیبادی متعاقب واکسن هپاتیت B در کودکان ۶-۵ ساله مبتلا به سوء تغذیه
ارزشیابی پودر ماهیهای تولیدی در ایران برای تغذیه طیور و بررسی اثر عوامل زمان عملآوری بر کیفیت آنها
بررسی اثر مصرف مورفین بر میزان قند خون در موشهای صحرایی تغذیهشده با فروکتوز
تأثیر بکارگیری بتافین بر رشد بچهماهیان شیپ (Acipenser nudiventris)
آمینو اسیدها و تاثیر آنها برروی رشد آبزیان
بررسی بیولوژی و امکان پرورش انبوه کفشدوزک
مجتمع آموزشی - پژوهشی تغذیه و صنایع غذایی ایران =
بررسی اثرات جایگزینی جو بجای ذرت با استفاده و بدون استفاده از آنزیم در جیره جوجههای گوشتی
بررسی استفاده از سطوح مختلف جو و جایگزینی آن بجای ذرت در جیرهی غذایی جوجههای گوشتی
بررسی و شناسایی زئوپلانکتونهای استخرهای پرورشی کپورماهیان
بیولوژی ماهی oncorhynchus mykiss ( ماهی قزلآلای رنگین کمان)
تهران ، میدان انقلاب، ساختمان اسفند ، واحد 8
-------------------------------